Skip to main content

Dragi naši korisnici usluga Centra Blaži,

Možda ste čuli ili pročitali članak u novinama ili na portalu Jutarnjeg lista, koji govori o postojanju nadzornog sustava, odnosno jedne kamere u našem ulaznom hodniku, zgrade Doma Medimar (čiji smo najmoprimci). Kao što je nekima poznato, da biste došli do naše prijemne čekaone, morate proći kroz ulazni hodnik, koji je bio tema ovog članka i nadzora od strane AZOP-a.

Nakon nadzora od strane Agencije za zaštitu osobnih podataka (AZOP) utvrđeno je kako unutar naših prostorija nije bilo nikakvih nedostataka, to jest nepravilnosti. Moramo priznati da kao Uprava i kao djelatnici Logo Centra Blaži nismo imali saznanja da kamera u stropu ulaznog hodnika uopće postoji. Odnosno, bili smo informirani da sve što se nalazi na stropu služi za vatrodojavu.

Kako ne bi došlo do nesporazuma, kamera se nalazila u ulaznom hodniku, kao i u svim ozbiljnim poslovnim zgradama u koje ulazite. Problem je bio što Vi kao korisnici pa tako i mi kao najmoprimci nismo o tome obavješteni.

No, nakon što se ustanovilo kome kamera pripada (vlasniku zgrade), vlasnici su uklonili kameru, koja se više ne nalazi na stropu. Ukoliko bude potrebe za dodatnim osiguranjem poslovnog prostora (video nadzorom), u narednom periodu biti ćete svakako obavješteni.

Za sve one koji nisu uspjeli pročitati članak, prilažemo ga u cijelosti.

Tim Logo Centra Blaži

Link na članak: https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/roditelji-i-djeca-s-nevjericom-gledali-u-kameru-u-sesvetama-a-onda-se-sokirali-kad-su-otkrili-kome-pripada-15397353